blackjastrzab Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, dzisiaj oddałem swój telefon samsung j5, wczoraj w nocy spadł mi on z ponad metra dosyć mocno na kafelki, co najlepsze na ekranie nie ma ani jednej ryski (jedynie te co były kiedyś od kluczy itp) jest jedynie malutka dosłownie cm kreska na tym szkiełku pod ekranem, powiedziałem pani z media markt że stało mi się to samo w kieszeni samoistnie. Ona powiedziała że większość takich zgłoszeń odrzucają za uszkodzenie mechaniczne, ale jako że u mnie nie widać śladu uderzenia telefonu możliwe że przyjmą, jeśli nie chciałbym się dowiedzieć ile może kosztować wymiana takiego wyświetlacza ?Telefon : samsung j5 Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spytaj w serwisach dostaniesz wartość z usługą wymiany. 300-500 zł Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
blackjastrzab Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spytaj w serwisach dostaniesz wartość z usługą wymiany. 300-500 zł Naprawdę aż tyle ? Sam telefon kosztował 800zł Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 A sam wyświetlacz z ekranem 300-400 zł Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
Vertisan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spytaj w serwisach dostaniesz wartość z usługą wymiany. 300-500 zł Naprawdę aż tyle ? Sam telefon kosztował 800zł No niestety do większości telefonów dotykowych ekran, dotyk, itp. części wyświetlacza kosztują tyle, że niekiedy kupno nowego telefonu z gwarancją jest bardziej opłacalne. Pierwszy lepszy przykład z allegro + dolicz sobie jeszcze robociznę: http://allegro.pl/lcd-ekran-digitizer-samsung-galaxy-j5-2016-j510f-i6599637179.html#thumb/5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.