BezProcentów Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, wyskakuje mi taki błąd przy wchodzeniu do query: Wszystkie dane poprawne, serwer stoi na vps jakby ktoś chciał pytać o pomoc to wisi ticket ale wiadome sylwek był i pewnie ogarną jutro pojótrze. A pytanie brzmi czy miał ktoś taki błąd i czy da się go naprawić bez konieczności całkowitego resu vps? Raz byłem w query edytowałem time flood ban i command to flood ban jak się nie mylę, 2 raz już nie da rady wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Scripts Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, wyskakuje mi taki błąd przy wchodzeniu do query: Wszystkie dane poprawne, serwer stoi na vps jakby ktoś chciał pytać o pomoc to wisi ticket ale wiadome sylwek był i pewnie ogarną jutro pojótrze. A pytanie brzmi czy miał ktoś taki błąd i czy da się go naprawić bez konieczności całkowitego resu vps? Raz byłem w query edytowałem time flood ban i command to flood ban jak się nie mylę, 2 raz już nie da rady wejść. Cześć to podstawowy błąd. Często się z nim spotykałem. Chodzi ogólnie o to, że wartości które nadałeś w command to flood są zbyt duże i serwer ich nie obsługuje przez co zostajesz wyrzucony. W tym wypadku należy edytować wartości w bazie przy pomocy jakiegokolwiek programu (kwestia 1 minuty). Statystyki administracji na Twój serwer TeamSpeak3. M-Bot aplikacja dla serwerów TeamSpeak3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezProcentów Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.