Skocz do zawartości

Błąd przy wejściu do query

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, wyskakuje mi taki błąd przy wchodzeniu do query:

05a5dc81f484dcda415859c566d7a2b1.png

Wszystkie dane poprawne, serwer stoi na vps jakby ktoś chciał pytać o pomoc to wisi ticket ale wiadome sylwek był i pewnie ogarną jutro pojótrze.

A pytanie brzmi czy miał ktoś taki błąd i czy da się go naprawić bez konieczności całkowitego resu vps?

Raz byłem w query edytowałem time flood ban i command to flood ban jak się nie mylę, 2 raz już nie da rady wejść.

Witam, wyskakuje mi taki błąd przy wchodzeniu do query:

05a5dc81f484dcda415859c566d7a2b1.png

Wszystkie dane poprawne, serwer stoi na vps jakby ktoś chciał pytać o pomoc to wisi ticket ale wiadome sylwek był i pewnie ogarną jutro pojótrze.

A pytanie brzmi czy miał ktoś taki błąd i czy da się go naprawić bez konieczności całkowitego resu vps?

Raz byłem w query edytowałem time flood ban i command to flood ban jak się nie mylę, 2 raz już nie da rady wejść.

Cześć to podstawowy błąd.

Często się z nim spotykałem.

Chodzi ogólnie o to, że wartości które nadałeś w command to flood są zbyt duże i serwer ich nie obsługuje przez co zostajesz wyrzucony.

W tym wypadku należy edytować wartości w bazie przy pomocy jakiegokolwiek programu (kwestia 1 minuty).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Błąd przy wejściu do query   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...