Sztoss Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Cześć, znacie jakieś MH działające na Classicu? Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja ci polecam m2bob , wiem że działa i ma wszystko . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
benzema17 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Już nie działa, skończyło się darmowe premium, umożliwiające granie na prywatnych //Geoning Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Już nie działa, skończyło się darmowe premium, umożliwiające granie na prywatnych Hmm ale ostatnio Hmm 2/3 dni temu sprawdzałem i było wszystko Ok ale spoko jak będę w domu poszukam jakiegoś MH dla was . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Już nie działa, skończyło się darmowe premium, umożliwiające granie na prywatnychHmm ale ostatnio Hmm 2/3 dni temu sprawdzałem i było wszystko Ok ale spoko jak będę w domu poszukam jakiegoś MH dla was . Wczoraj był ostatni dzień. Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Już nie działa, skończyło się darmowe premium, umożliwiające granie na prywatnychHmm ale ostatnio Hmm 2/3 dni temu sprawdzałem i było wszystko Ok ale spoko jak będę w domu poszukam jakiegoś MH dla was .Wczoraj był ostatni dzień. . Spoko to poszukamy zara coś nowego co będzie działać i też będzie proste do użycia. Polecam tego youtubera on wam pokaze jak sie wszystko robi. https://www.youtube.com/watch?v=lN7vGtUPaG0 Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.