Witam. Mam problem odnośnie instalacji "Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable (x64) - 14.0.24215". Pod jakieś 85% instalacji wyskakuje komunikat iż instalacja nie powiodła się z tekstem : "Jeden lub więcej problemów spowodował niepowodzenie instalacji. Napraw błędy, a następnie uruchom ponownie instalację." Przy odpalaniu gry pisze że nie ma 1 pliku .dll , próbowałem go ściągnąć i wkleić lecz wyskakuje mi czy zmienić plik w miejscu docelowym. Wynik wyszukiwania tego pliku był negatywny. A próba podmiany wykazywała że nie mam uprawnień administratora. To prowadziło mnie do tego iż nie mogę zmienić uprawnień do tego folderu bo nie mam uprawnień.
Czy można jakoś na to zaradzić aby owa gra mogła czytać dany plik?
Pytanie
Ruri95
Witam.
Mam problem odnośnie instalacji "Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable (x64) - 14.0.24215".
Pod jakieś 85% instalacji wyskakuje komunikat iż instalacja nie powiodła się z tekstem :
"Jeden lub więcej problemów spowodował niepowodzenie instalacji. Napraw błędy, a następnie uruchom ponownie instalację." Przy odpalaniu gry pisze że nie ma 1 pliku .dll , próbowałem go ściągnąć i wkleić lecz wyskakuje mi czy zmienić plik w miejscu docelowym. Wynik wyszukiwania tego pliku był negatywny. A próba podmiany wykazywała że nie mam uprawnień administratora. To prowadziło mnie do tego iż nie mogę zmienić uprawnień do tego folderu bo nie mam uprawnień.
Czy można jakoś na to zaradzić aby owa gra mogła czytać dany plik?
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.