Skocz do zawartości

[EB] PortAIO - jak zainstalować?

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstaluj w "ich" ( :makka:) loaderze KOLEJNO: PortAIO Common, a następnie PortAIO-v2. Odpalasz customa i wykonujesz następujące czynności:

Przechodzisz do opcji gry (esc) i zmieniasz z pełnoekranowej (full screen) opcji na opcję bez krawędzi (bordeless).

Zaznaczasz skrypty i klikasz w grze f5.

Wyłącz w konfiguracji skryptu orbwalker EB.

======================================

Swoją drogą zdecyduj się, bo to śmieszne. xD

Jedynie MKlogo używałem a ogólnie to nic. Grając na haxach jest sie unskillem, a mi zależy jak najbardziej żeby zwiększać swoje umiejętności  :D

Zainstaluj w "ich" ( :makka:) loaderze KOLEJNO: PortAIO Common, a następnie PortAIO-v2. Odpalasz customa i wykonujesz następujące czynności:

Przechodzisz do opcji gry (esc) i zmieniasz z pełnoekranowej (full screen) opcji na opcję bez krawędzi (bordeless).

Zaznaczasz skrypty i klikasz w grze f5.

Wyłącz w konfiguracji skryptu orbwalker EB.

======================================

Swoją drogą zdecyduj się, bo to śmieszne. xD

Jedynie MKlogo używałem a ogólnie to nic. Grając na haxach jest sie unskillem, a mi zależy jak najbardziej żeby zwiększać swoje umiejętności  :D

@iAnty Wiesz, akurat ten temat mnie zainteresował jak to jest, jak to działa funkcjonuje itp. Nie jestem jakiś cheaterem do wczoraj grałem normalnie teraz chcę zobaczyć jakie to możliwości daje ludziom(nie gram na main acc) jak wczoraj odpalilem jakiś skrypt do annie bo tylko annie mam na takim nowym koncie to w ogole nie czaiłem o co z tym sie rozchodzi, grałem jeszcze gorzej niż normalnie xD. A to, ze nie potrafiłem tego sam wgrać jest przykładem, jedyna gra, w której cheatowałem to chyba cs 1.6 z 4 lata temu. Ogólnie to prawda jest, że ktoś używa haxów, bo jest je*anym unskillem -fakt. Ja chcę zobaczyć to tylko jak wygląda, doświadczenie ;]

@top  niby mi to wytłumaczyłeś, ale i tak nie rozumiem o co chodzi dalej ;p

Nie wrzucaj ich tam tylko zrób tak:

jJEpPEu.jpg

Ściągnij te skrypty z githuba w zip, wypakuj je, kliknij na Vnw1TJs.jpg

dojdź do folderu ze skryptem i wybierz właściwą nazwę pliku "PortAIO.Common.csproj" i kliknij otwórz, a następnie instaluj. Potem powtórz tę samą czynność z PortAIO-v2.

Nie wrzucaj ich tam tylko zrób tak:

jJEpPEu.jpg

Ściągnij te skrypty z githuba w zip, wypakuj je, kliknij na Vnw1TJs.jpg

dojdź do folderu ze skryptem, dojdź do niego i wybierz właściwą nazwę pliku "PortAIO.Common.csproj" i kliknij otwórz, a następnie instaluj. Potem powtórz tę samą czynność z PortAIO-v2.

Dzięki działa, chociaż wątpie, zebym przez długi czas tego używał, lece bo rundka sie ładuje na main acc..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [EB] PortAIO   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...