Koxownik1910 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak więc kolejnym problemem związanym z CS:GO jest to, że mysz czasami działa dobrze czyli płynnie i lekko ale czasami nie reaguje na ruchy, w takim sensie, załóżmy, że stoje na rampie mirek tt wcelowany w schody(stojąc na schodach rampy) i kiedy chce szybko zmienić cel na np. site to mysz działa w sposób taki drewniany(nie celuje tak jak ja chce i gdzie chce) mam nadzieje, że jakoś to opisałem.(ogólnie ruch się pojawia i reakcja ze strony myszy aczkolwiek nie taki jaki ja oczekuje, mam tak tylko czasami i zazywczaj po resecie csa jest ok) Mysz steelseries sensei, a testowane na 2 podkladkach razem goliathus i a4tech x7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajny2812 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Spróbuj wyłączyć sterownik myszy i zobaczyć czy ten błąd nadal występuje. Na pewno masz wyłączoną akceleracje myszy? Nie graj by wygrać... Graj by stać się lepszym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxownik1910 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Spróbuj wyłączyć sterownik myszy i zobaczyć czy ten błąd nadal występuje. Na pewno masz wyłączoną akceleracje myszy? Akceleracja wyłączona, a co do sterownika to dam znać w edicie jak chwile pogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxownik1910 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1507 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jaką masz myszkę, gorsze/starsze mogą gubić sensor, spróbuj na innej myszce. Ja tak miałem na starej myszce, kupiłem nową i wszystko śmiga. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koxownik1910 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jaką masz myszkę, gorsze/starsze mogą gubić sensor, spróbuj na innej myszce. Ja tak miałem na starej myszce, kupiłem nową i wszystko śmiga. Moja mysz to steelseries sensei wiec watpie ze to slaba mysz albo "stara" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGregi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja sugeruje: - przeczyścić czujnik optyczny - zaktualizować sterowniki - w sterownikach sprawdzić akceleracje - w cs sprawdzić akceleracje - zmniejszyć DPI zwiększyć czułość (lub odwrotnie) - zainstalować starsze sterowniki Postaraj się to robić w kolejności takiej co napisałem Jak to nie zadziała to może być wina niejednolitych podkładek. Jak można prosić daj znać na PW czy coś pomogło. "Niewidzialne ostrze niesie śmierć" „Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekk120 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mi pomaga zmiana rozdzielczości a mam razer deathadder chroma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.