Skocz do zawartości

[Inne] Program pokazujący użyte umiejętności

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Kilka lat temu korzystalem z programu ktory pokazywal mi jakie umiejetnosci danego przeciwnika zostaly uzyte i ile czasu odnowienia jeszcze pozostalo. Niestety zapomnialem jak on sie nazywal. Z tego co pamietam to wszystko bylo pokazane zaraz obok paska zycia czy cos takiego.

Moglby ktos podeslac dzialajacego linka albo jakis inny program bazujacy na tym samym?

Pozdrawiam

Leniuszek ze mnie ale juz znalazlem. Byl to Tracker do L#.

Do zamkniecia :)

Praktycznie każdy program (nie wiem dokładnie czy GoS też) posiada to.

Jest to zaimplementowane zwykle w tzw. trackerze, który pokazuje Ci czas pozostały do wygaśnięcia totemu wizji, właśnie jak Ty chcesz - czasu odnowienia skilli oraz czas powrotu przeciwnika.

Na LeagueSharpie masz to w skryptach takich jak ElUltilitySuite, OKTW AIO (ultility) oraz zwykłym (trochę przestarzałym i powodującym duże spadki FPS) trackerze.

Downlaod możesz znaleźć na stronie joduska.me w "assembly database" wyszukując po nazwie w zakładce ultility. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Inne] Program pokazujący użyte umiejętności   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...