kryczu5 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam mam problem ze stroną Moda Metin2mod.tk zawsze działała jak należy ale teraz wyskakuje mi taki błąd przy odpaleniu strony.Próbowałem odpalić na chromie firefoxie i explolerze i nic z tego, ale wchodząc przez telefon strona normalnie działa. Ogarnia ktoś o co może chodzic? Odnośnik do komentarza
Wspomnienie Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tylko z ta strona masz problem ? Zrestartuj/ zresetuj router, sprawdz czy problem dalej wystepuje. Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like Odnośnik do komentarza
kryczu5 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tylko z ta strona masz problem ? Zrestartuj/ zresetuj router, sprawdz czy problem dalej wystepuje. Ruter resetowałem i dalej to samo. Tak tylko ta strona mi nie działa, korzystam z moda od paru lat i pierwszy raz taki problem. Nie działa już mi ze 3 dni. Odnośnik do komentarza
KaMeR1337 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 nie wiem czemu tak sie dzieje przez bramke proxy wejdz Odnośnik do komentarza
kryczu5 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 nie wiem czemu tak sie dzieje przez bramke proxy wejdz Przez Bramke wbiło dziena leci naj Odnośnik do komentarza
peter1234 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie wiem czemu tak sie dzieje przez bramke proxy wejdz Niestety gameguard nadal wywala klienta po kilku sekundach z komunikatem "Gameguard detects hacks". <p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p> Odnośnik do komentarza
kryczu5 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 nie wiem czemu tak sie dzieje przez bramke proxy wejdz Niestety gameguard nadal wywala klienta po kilku sekundach z komunikatem "Gameguard detects hacks". To nie ma nic wspólnego z tym tematem. Kamer chyba napisał że możliwe jest pojawianie się tego błędu czytaj na stronie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.