Arni_ Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam Od paru dni mam problem z Mbotem, wyskakuje mi Error: Error while initializing network interface WSA 0 at step 3 Error ten wyskakuje dopiero po wciśnięciu przycisku "PATCH" w MbotPatcher v2. - po czym bot się nie loguje a w informacjach widnieje ten error. Problem w tym, że działał i nagle przestał. Wstaje rano i nagle nie działa gdzie jeszcze wieczorem wszystko ładnie śmigało. Wersja bota 1.12b + Loader (Crack) + Mbot patcher v2 Antywirus nadal ten sam - AVG - w którym wykluczone są foldery z botem, zapora wyłączona, net fram.. wszystkie wersje, biblioteki c++ od 2005-2015. Win 7 x64bit, aplikacje uruchamiane od zawsze "ze zgodnością z win xp sp3" oraz jako administrator. Nie używam skype, nie instalowałem ostatnio żadnych nowych/innych programów. Nie działa to również nie zależnie pod jaki internet się podłączę, próbowałem w różnych miejscach z różnymi dostawcami. Czy ktoś już się z tym spotkał i czy jest na to jakieś rozwiązanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.