JacoH Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mój telefon: Samsung Galaxy Grand 2 Jeżdże sporo na rowerze i biegam, dlatego poszukuje bardziej uniwersalnego rozwiązania, niż zegarek do biegania (szkoda mi kupować coś takiego, skoro smartwatch jest tańszy). Zależy mi tylko na pulsie w sumie, ponieważ chce go obniżyć i kontrolować do danej granicy (sratatata). I tutaj moje pytanie, czy istnieje smartwatch, który monitoruje mój puls cały czas? Nigdy nie miałem takiego ustrojstwa, dlatego pytam. Myślałem, już nad jakimś Samsung galaxy gear 2 neo (jeżeli dobrze pamiętam). Tylko, że jest kilka systemów na smartfony i nie każdy z każdym urządzeniem działa. kontrola odtwarzacza, godzina i pulsometr. Tyle mi wystarczy. Budżet? Te 150-200zł jest ok, ale czekam na propozycje. Używane (nie uszkodzone) również ok. Ważna cena do jakości "Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy." Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.