Annonymous. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam! Wczoraj kupiłem sobie fife 17. Gram na klawiaturze ale jest mi niewygodnie i chce sobie kupić pada. Czy taki pad będzie działał w fifie? Czy będę mógł grać na dwa pady (z kolegą)? http://www.mediaexpert.pl/kontrolery-pady-kierownice-pc/joypad-vakoss-gamepad-wirless-pc-gp-3925bk-czarny,id-261121 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matizal77 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Bez problemu,ustawienie kontrolerów i ich sterowanie masz w ustawieniach w głównym katalogu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nevil112 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 lol jaka cena , u mnie w sklepie kupiłem dokladnie ten sam za 8zl LUL Opcje pada masz w menu gry , w starszych czesciach mogles bawic sie w plikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.