Nortis2 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam! Gdy wchodzę na jakikolwiek serwer GM'oda wszystko jest fajnie. Problem zaczyna się gdy próbuję się komunikować. Naciskając przycisk wyznaczony w opcjach pokazuje mi, że w tej chwili mogę mówić (Moje profilowe oraz nazwa się wyświetla). Problem leży w tym, że inne osoby nie są w stanie mnie usłyszeć. Problem nie leży tu po mojej stronie, gdyż koledzy przy rozmowie na ts są w stanie mnie zrozumieć. Testy mikrofonu na GM oraz Steamie zrobiłem, i tam byłem w stanie usłyszeć swój głos. W opcjach także poszperałem, ale nie mogłem nic znaleźć. Warto także wspomnieć, że gdy gram z kolegami, to twierdzą, że nie widzą mojej próby komunikacji (Nicku oraz profilowego wyświetlającego się). Byłby mi ktoś w stanie pomóc w tym problemie? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Ślizgacz Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A sprawdzenie spójności plików robiłeś ?? spróbuj ustawić ustawienie klawiszy na domyślny Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.