skarbek335 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Mój problem wygląda tak, że program ROCCAT SWARM nie chce współpracować z w/w klawiaturą, najbardziej chodzi mi to, żeby podświetlenie było cały czas bo takie zapalanie się i gaśnięcie dosyć mocno irytuje. Z góry dziękóweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek335 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Właśnie problem w tym, że nie mogę sterować tym oprogramowaniem, pokazuje połączenie ale ustawienia nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A zrobiłeś cokolwiek innego jak napisałem zamiast klepać tylko bezsensownie w ustawienia programu ? Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek335 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ogarnięte, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zmień efekty na stałe podświetlanie. W razie problemów podepnij gdzie indziej klawiaturę i reinstaluj oprogramowanie. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek335 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek335 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jasne, najpierw w ustawieniach zmieniłem na stałe podświetlenie, niestety dalej pulsowało, odinstalowałem oprogramowanie, odpiąłem klawiaturę, zainstalowałem program od nowa, ściągnąłem sterowniki, podpiąłem klawiaturę do innego portu i nadal ten sam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
skarbek335
Mój problem wygląda tak, że program ROCCAT SWARM nie chce współpracować z w/w klawiaturą, najbardziej chodzi mi to, żeby podświetlenie było cały czas bo takie zapalanie się i gaśnięcie dosyć mocno irytuje. Z góry dziękóweczka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.