Grundig IT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam. Udostępniam Wam bardzo fajny program dzięki, któremu możemy rozpakować oraz spakować nasze mob_proto oraz item_proto. DOWNLOAD : https://mega.nz/#!Op9jyRKS!SjtYzj2ipSMSOlaeyYPdOxw1kwG6l_mqJOvlETOFMTk SKAN : https://www.virustotal.com/en/file/b4a3a22bd3b179295fff56ee62ebb94f9a3c768afd0224fa8a8ac6077d263873/analysis/1437818905/ Program wykonał Ken z zagranicznego forum. Odnośnik do komentarza
kari009 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Fajnie , że wrzuciłeś ale szczerze mówiąc jest to zbędne Odnośnik do komentarza
Love or Hate Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A co epack32 nie działa? Odnośnik do komentarza
Grundig IT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A co epack32 nie działa? Czemu nie działa? Epackiem również spokojnie rozpakujesz pliki, aczkolwiek z tego też można korzystać. Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Epack jest w zestawie w plikach, także po co pobierać coś, co mamy podane na tacy? Odnośnik do komentarza
Luke Evans Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Epack jest w zestawie w plikach, także po co pobierać coś, co mamy podane na tacy? Epack Nie zawsze pokował mi item_proto 40 k które było w kliencie od lajka . Aniela Bogusz [*] Odnośnik do komentarza
Grundig IT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Epack jest w zestawie w plikach, także po co pobierać coś, co mamy podane na tacy? Epack Nie zawsze pokował mi item_proto 40 k które było w kliencie od lajka . Dlatego też udostępniam jeden z wielu takowych programów. Odnośnik do komentarza
xFasTeRsKi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Grundig IT Ten packer nadaje się bardziej osobom które nie zamierzając mieć np. szarf, skinów etc. Bo wtedy co po tym jak nie ma potrzebnych type i subtype do pakowania Packer sam w sobie jest okej bo korzystałem z niego dłuższy czas. ^,--.^ Odnośnik do komentarza
Grundig IT Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @Grundig IT Ten packer nadaje się bardziej osobom które nie zamierzając mieć np. szarf, skinów etc. Bo wtedy co po tym jak nie ma potrzebnych type i subtype do pakowania Packer sam w sobie jest okej bo korzystałem z niego dłuższy czas. Wiem. Wiadomo, jeżeli ktoś dodaje sobie szarfy itp, to musi edytować packera z source Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.