MARCO.PrO Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam mam pytanko jaki vps pod serwer easyhc albo pvp.Moje wymagania to: 80/130 slotów, 23/30 pluginów + strona serwera. Zastanawiam się nad tym: https://www.ovh.pl/vps/vps-cloud-ram.xml wersja 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubgross Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak, taka konfiguracja spokojnie wystarczy, tylko użyj Spigota (lub PaperSpigota). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO.PrO Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ok miałem właśnie zamiar użyć spigota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilon22 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zrobiłeś? Jak się sprawdza? Też chciałem kupić ten serwer, ale nie wiem co o nim myśleć Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało.... vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.