Skocz do zawartości

Nie zapisują mi sią ustawienia video

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , mam o to taki problem iż nie zapisuja mi sie ustawienia Video , z ustawien Video jedyne co mi sie zapisuje to rozdzielczość . Wchodze ustawiam sb ( tekstury cienie itd ) klikam zastosuj , i po wejscu po raz kolejny w ustawienia Video wracaja te same które były ustawione wczesniej . Próbowałem zrobić reinstal 2 razy i nic to nie dało , zaznaczałem plik Video do odczytu , odznaczałem robiłem an wszystkieg mozlwe sposoby jakie tylko udalo mi sie znaleśc w internecie . i nic to nie dało . ktoś może wie jak to zrobić ? albo jak ro ustawić w plikach  w cs po prostu . zalezy mi na tych ceniach i tych innych ustwieniach żeby to ustawić aby mi nie klatkował cs . 

Właśnie plik video.txt nie powinien być ustawiony tylko do odczytu, dopiero gdy gra działa na takich ustawieniach jakich chcesz można ustawić tylko do odczytu.

Wykasuj wszystkie opcje startowe a autoexex.cfg też wyłącz tylko do odczytu, zobacz jeszcze ustawienia sterownika grafiki czy nie przejmują kontroli nad grami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Nie zapisują mi sią ustawienia video   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...