LucjanWielki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam , mam o to taki problem iż nie zapisuja mi sie ustawienia Video , z ustawien Video jedyne co mi sie zapisuje to rozdzielczość . Wchodze ustawiam sb ( tekstury cienie itd ) klikam zastosuj , i po wejscu po raz kolejny w ustawienia Video wracaja te same które były ustawione wczesniej . Próbowałem zrobić reinstal 2 razy i nic to nie dało , zaznaczałem plik Video do odczytu , odznaczałem robiłem an wszystkieg mozlwe sposoby jakie tylko udalo mi sie znaleśc w internecie . i nic to nie dało . ktoś może wie jak to zrobić ? albo jak ro ustawić w plikach w cs po prostu . zalezy mi na tych ceniach i tych innych ustwieniach żeby to ustawić aby mi nie klatkował cs . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 W panelu od karty graficznej wyłącz optymalizacje gier. Ustawia ona optymalne ustawienia dla każdej zainstalowanej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juutuu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Właśnie plik video.txt nie powinien być ustawiony tylko do odczytu, dopiero gdy gra działa na takich ustawieniach jakich chcesz można ustawić tylko do odczytu. Wykasuj wszystkie opcje startowe a autoexex.cfg też wyłącz tylko do odczytu, zobacz jeszcze ustawienia sterownika grafiki czy nie przejmują kontroli nad grami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucjanWielki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 a jak to sprawdzić ? czy karta graficzna przyjmuje kontrole nad grami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juutuu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja to mam w panelu sterowania Nvidia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucjanWielki Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 beczka troszke , po reinstalu nie mam pliku video .... dobra znalazlem w userdata , Video ... masakracja jakas z tym cs jest . i dalej nie wiem co robić uporałem sie z problemem , teamt do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.