xXxMiszerxXx Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Poprawi ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 On rightclick holding a gold ingot: player has permission "essentials.*" set {loc} to player's location send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: spawn 1 of particle flame at %{loc}% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CevaBikaGaming Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 spróbuj On rightclick holding a gold ingot: player has permission "essentials.*" set {loc} to player's location send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: spawn 1 of particle flame at {loc} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooldier1234 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 On rightclick: if player's tool is gold ingot: if player has permission "essentials.*" set {loc} to location of player send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: show 1 flame particles at location of {loc} offset by 2, 2, 2 at speed 0.1 Powinno działać. Mam nadzieję że pomogłem. ► Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc) ◄ ▄ . ► KONTAKT ◄ . ▄► Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) ◄ ►Skype: smith.polska ◄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 w przypadku CevaBikaGaming nadal wywala ten sam błąd. W przypadku sooldier1234 wywala dwa błędy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooldier1234 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Co do 1 błędu to powinno być tak: On rightclick: if player's tool is gold ingot: if player has permission "essentials.*": set {loc} to location of player send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: show 1 flame particles at location of {loc} offset by 2, 2, 2 at speed 0.1 A co do 2 polecam wgrać plugin WildSkript i SkQuery, to któryś z tych 2 pluginów posiada właśnie tą opcję "show 1 flame particles at location of {loc} offset by 2, 2, 2 at speed 0.1" teraz nie jestem pewny który to. ► Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc) ◄ ▄ . ► KONTAKT ◄ . ▄► Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) ◄ ►Skype: smith.polska ◄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Posiadam WildSkript i SkQuery Usunąłem WildSkript i Skuery i wgrałem nowe i nadal wywala ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekkk200 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 On rightclick: if player's tool is gold ingot: if player has permission "essentials.*": set {loc} to location of player send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: spawn 5 of particle flame at {loc} offset by 2, 2, 2 Powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Doda mi ktoś jeszcze do tego aby trzeba było klikać sztabką złota z nazwą &6Czasteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Powinno działac On rightclick: player's tool is gold ingot named "&1Spawnowanie Czasteczek": if player has permission "essentials.*": set {loc} to location of player send "&c> &eUstawiles miejsce spawnowania czasteczek na &6%{loc}%" every second: spawn 5 of particle flame at {loc} offset by 2, 2, 2 A tutaj przywolanie itemku command /czasteczki: trigger: if player have permissions "essentials.*": give player gold ingot named "&1Spawnowanie Czasteczek" send "&c> &eDostales item spawnujacy czasteczki! <3" ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Przepraszam podałem stary kod oto poprawny kod On rightclick holding a gold ingot: player has permission "essentials.*" set {loc} to player's location send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" every second: spawn 1 of particle flame at {loc} Aha potrzebuje aby nie dało się tworzyć cząsteczek złotą sztabka bez nazwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooldier1234 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 On rightclick holding a gold ingot: if player's tool is gold ingot named "&6Czasteczki": player has permission "essentials.*" set {loc} to player's location send "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%" stop every second: spawn 1 of particle flame at {loc} tu masz z ta czasteczka. ► Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc) ◄ ▄ . ► KONTAKT ◄ . ▄► Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) ◄ ►Skype: smith.polska ◄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.