Plesniawek# Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Grałem na ravii kiedyś, ale na classicu jest aż za dużo osób, a chciałbym się dowiedzieć który serwer jest trudniejszy ? Wydaje mi się, że chyba classic, ale nich ktoś kto grał na obu się wypowie Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Gość Lujekk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 oba są łatwe w kurwe z isem a bez troche ciężej ale 30 +|- lv to kwestia minut Odnośnik do komentarza
Biiały Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ostatnio też się zastanawiałem gdzie grać. Classic "wyhypeowany" przez P Team. Lecz na Ravii zostało też pare fajnych gildii i nawet na handlowym stoją sklepy. Także Ravia, jeżeli chcesz sobie spoko pograć a Classic, jeżeli chcesz aby było więcej ludzi . Odnośnik do komentarza
ImSerious Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lepiej idz na Nebris.pl. Serwer bardzo fajny i przypomina stara Ravie. Adminstracja tez sie stara. EVGA GTX 1070 SC Intel Core I7 6700k 4.4ghz DDR4 16GB 2666mhz Z170a M3 GAMING Odnośnik do komentarza
von Lorenzo Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Nie polecam żadnego z nich.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.