McLader Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam. Potrzebuję skryptu na budowanie ścian jak na mcrust.pl. Jeżeli ktoś nie grał na tym serwerze to tu jest o co chodzi: Chcę zbudować np. ścianę otwieram menu czyli klikam prawym na książkę. klikam na deskę (nazwaną ściana) wybieram i pojawiają się zielone okna lub czerwone. zielone- można stawiać ściany czerwone - nie można stawiać ściany Jeśli ktoś takie coś umie to proszę na pw... skype: ice.bont Prosiłbym oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgi123 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W skrypcie chyba takiego czegoś nie zrobisz a jeśli zrobisz to nie będzie optymalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Tak bylo Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Potwierdzam "Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScoreBoard Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Potwierdzam ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Potwierdzam ;d ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.