Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O osobnym programie jako orbwalkerze nie słyszałem.

na BoL-u tak jak kolega wyżej - SAC:R nie ma sobie równych, no ale płatne (chyba, że masz cracka). Na L# jest orbwalker osobny, ale gubi lasthity. Jest co prawda fix od naszego polskiego twórcy Seby, ale nie jest zaimplementowany w osobny, dlatego pozostaje Ci ewentualne odpalenie OKTW i wyłączenie wszystkich funkcji. Orbwalker zostaje i możesz go konfigurować.

Płacić za bana nie zamierzam.
Czyli żadnych alternatyw dla tego co wymieniłem?

Jakby któryś z orbwalkerów nie był wykrywalny. xD

Nie ma żadnych pozostałych alternatyw. 
Opublikowano

Skrypty na L# sa darmowe

Jakosc = cena, pamietaj. Ja wybulilem kasiore na SAC:R i nie zaluje. Zostawia konkurencje w tyle

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Skrypty na L# sa darmowe

Jakosc = cena, pamietaj. Ja wybulilem kasiore na SAC:R i nie zaluje. Zostawia konkurencje w tyle

Na l# darmowe są s**t. A płatne, to wiadomo, jak to jest o spinanie dzieci,że się KRYŁ a dostał bana....

Opublikowano

Na l# darmowe są s**t. A płatne, to wiadomo, jak to jest o spinanie dzieci,że się KRYŁ a dostał bana....

Na L# sa platne skrypty? Chyba mnie cos ominelo xD

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Czy SAC:R jest taki dobry to bym nie powiedział, kiedyś, przed powstaniem LeagueSharpa kupiłem właśnie SAC:R i wtedy to rzeczywiście było coś, teraz uważam że LeagueSharp ma lepszy orbwalking, szczególnie że sprawdzałem różnicę jakoś 3 dni temu. Osobiście uważam też że BoL'a nie warto używać, może to tylko u mnie ale pojawiają się bugsplaty, dużo skryptów wydaje się być niedopracowanych, do tego BoL zjada fps'y na śniadanie.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

właśnie testuje tego L# i moim zdaniem bardzo dużo gubi last hitów... chyba,że mam jakiś lipny skrypt.

Czy w orbwalkerze masz fix Sebby'ego? Poprawia on działanie orbwalkera, m.in. właśnie lasthity.

Poza tym ustaw farming-delay pod siebie - może masz za duży ping, może byłeś pod turretem, może nie miałeś wystarczająco dużo AS, aby zebrać wszystkie miniony.

PS. Zobacz prywatną wiadomość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...