JezuitaChrystus Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szukam najlepszego orbwalkera, najlepiej jak by to był osobny program, nic wiecej, tylko sam orbwalker. Ten w EB ssie, tak samo ten z PortAIO od Sharpa, juz sam lepiej klikam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuddleAveJa Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 SAC:R NAJLEPSZY ale drogi :_:Big Fat Orbwalk troche ma popsuty target selector ale spokojnie da się nim grac Najlepszy mag na s1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 O osobnym programie jako orbwalkerze nie słyszałem. na BoL-u tak jak kolega wyżej - SAC:R nie ma sobie równych, no ale płatne (chyba, że masz cracka). Na L# jest orbwalker osobny, ale gubi lasthity. Jest co prawda fix od naszego polskiego twórcy Seby, ale nie jest zaimplementowany w osobny, dlatego pozostaje Ci ewentualne odpalenie OKTW i wyłączenie wszystkich funkcji. Orbwalker zostaje i możesz go konfigurować. Płacić za bana nie zamierzam.Czyli żadnych alternatyw dla tego co wymieniłem? Jakby któryś z orbwalkerów nie był wykrywalny. Nie ma żadnych pozostałych alternatyw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JezuitaChrystus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Płacić za bana nie zamierzam.Czyli żadnych alternatyw dla tego co wymieniłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz# Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Płacić za bana nie zamierzam. Skrypty na L# sa darmowe Jakosc = cena, pamietaj. Ja wybulilem kasiore na SAC:R i nie zaluje. Zostawia konkurencje w tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Płacić za bana nie zamierzam. Skrypty na L# sa darmowe Jakosc = cena, pamietaj. Ja wybulilem kasiore na SAC:R i nie zaluje. Zostawia konkurencje w tyle Na l# darmowe są s**t. A płatne, to wiadomo, jak to jest o spinanie dzieci,że się KRYŁ a dostał bana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz# Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na l# darmowe są s**t. A płatne, to wiadomo, jak to jest o spinanie dzieci,że się KRYŁ a dostał bana.... Na L# sa platne skrypty? Chyba mnie cos ominelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skejtjan Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Czy SAC:R jest taki dobry to bym nie powiedział, kiedyś, przed powstaniem LeagueSharpa kupiłem właśnie SAC:R i wtedy to rzeczywiście było coś, teraz uważam że LeagueSharp ma lepszy orbwalking, szczególnie że sprawdzałem różnicę jakoś 3 dni temu. Osobiście uważam też że BoL'a nie warto używać, może to tylko u mnie ale pojawiają się bugsplaty, dużo skryptów wydaje się być niedopracowanych, do tego BoL zjada fps'y na śniadanie. Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabelek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 właśnie testuje tego L# i moim zdaniem bardzo dużo gubi last hitów... chyba,że mam jakiś lipny skrypt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 właśnie testuje tego L# i moim zdaniem bardzo dużo gubi last hitów... chyba,że mam jakiś lipny skrypt. Czy w orbwalkerze masz fix Sebby'ego? Poprawia on działanie orbwalkera, m.in. właśnie lasthity. Poza tym ustaw farming-delay pod siebie - może masz za duży ping, może byłeś pod turretem, może nie miałeś wystarczająco dużo AS, aby zebrać wszystkie miniony. PS. Zobacz prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.