zeeby Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Gram sobie w CS'a o godzinie 1 w nocy. Rozgrzewam się (mimo spadku z 300 fpsów do 90 po update), gram na CEVO i postanawiam zagrać MM'a. Ustawiłem sobie wszystkie możliwe mapy. Po 30 sekundach dołącza mi do Nuke. I tu zaczynają się robić kłopoty. Dochodzi mi chyba do połowy pasku ładowania i... czarny ekran. Wywala do pulpitu z rozdzielczoscia 4:3 czyli taką, jaką mam ustawioną w CS:GO. Próbuję wejsć do gry. Czarny ekran. Wychodzę do pulpitu i próbuję zamknąć menedżerem zadań. Zamknąłem. Uruchamiam grę. Włączała mi się chyba 2 minuty. A w menu głównym: ban. tl;dr mam masywne spadki fpsów i mapy mi się za długo ładują. Kto pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzieje się to cały czas ? Czy tylko raz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Trudno powiedzieć, nie grałem w CS tydzień ale od wczorajszej nocy to tak. Trudno powiedzieć, nie grałem w CS tydzień ale od wczorajszej nocy to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 po 1 to sprawdz temperatury po 2 zaktualizuj stery do karty graficznej po 3 zrob spojnosc plikow mi tez sie takie dziwne rzeczy dzieja od ostatnich update'ów fpsy leca jak c**j tez mozesz miec jakis syf na kompie i ci komp zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Sprawdzałem pliki, sterowniki najnowsze, a syfu na kompie nie mam bo w innych grach smiga git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 upuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 !up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGregi Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Reinstal cs. Lub spróbuj starowniki zainstalować fabryczne a nie najnow.sze "Niewidzialne ostrze niesie śmierć" „Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.