GreQu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pomocy! skrypty nie działaja!Chciałem zrobić na serwerze komende /efekty i przy reloadzie wyskakuja mi same bledy typu [64 Emerald is not an item type] Wiem że ten plugin działa bo miałem go już na serwerze i działał! A ta tym nie chce działać!Prawie każdy skrypt mi nie działa i wyskakuje mi ten błąd! Może to cos z samym pluginem skrypt a może coś jest nie tak z pluginem "WildSkript" -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Podaj wersję serwera, skript, wildskript i skquerry Podaj jeszcze część kodu w którym ten błąd występuje :P Sprawdź jeszcze czy w konsoli nie masz errorów Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @up Wersja serwera: Spigot 1.8-1.7WildSkript, Skript, skquerry jest pobrane z oreginalnej strony czyli z bukkita nie wiem może przez to że mam spigota to nie działa...A w konsolce nic nie wyskakuje jedynie prz reloadzie skryptów komendą /skript reload all albo [efekty] Część kodu: command /silka [<player>]: trigger: if player-arg has 128 Emerald: <----- Błąd: '128 Emerald' is not an item type remove 128 Emerald from player-arg remove Strength from player-arg wait 10 ticks apply Strength to the player-arg for 240 seconds broadcast "&7Gracz &6%arg 1% &7Kupil Efekt &9Sily." elsE: send "&6Nie Masz &464 Szmaragdow" to player-arg stop -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Sprawdź czy nie pobrałeś przypadkiem wersji SkQuerry 4 (powinieneś mieć na tę wersję spigota- SkQuerry 3) Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Spoko wszystko już działa musiałem pobrac zupełnie innego skripta! Dzieki za pomoc ;D -----> Poszukujesz najlepszego budowniczego? ja nim zostane! <----- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.