wojopl78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zauważyłem, że na alledrogo sprzedają kody zaproszeniowe z taką informacja: 3 dni konta premium + 8dni za wykonanie misji początkowych =11 dni premium500 szt. złota + dodatkowo przesyłam sposób 1 kliknięciem na 250 szt orazwykonanie zadania w Wot Blitz za1300 szt oraz 400 golda za przypisanie do konta .W sumie 2450 golda Ktoś wie co to za sposoby? Mi świta że kiedyś za przypisanie nr. tel. do konta dostawało się trochę złota i za zmianę hasła też. Czy ktoś wie o jakie to metody może chodzić i czy to by mogło zadziałać na starym koncie, czy tylko na nowych? Jak ktoś zna jakieś inne fajne/łatwe sposoby na zdobycie złota to też bym poprosił o jakieś info, a najlepiej linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarize Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co, jak , gdzie są te misje z blitza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojopl78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Co, jak , gdzie są te misje z blitza? Między innymi. Coś wiesz co i jak? Mógłbym kupić trochę golda, ale obiecałem sobie że już nie wydam kasy na tą grę i tak dla zasady chciałem się tego trzymać. Jakby nie było to pewnie z kilkaset zł wydałem już w sumie. Mam na koncie 1000golda i kusi mnie by trochę dokupić do Skody T-40, stykła by do szkolenia załogi. Oczywiście zakupiłbym na jakiejś zniżce np. 30%, parcia że już to nie mam. No z tym że najlepiej gdybym nie musiał łamać danego sobie słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajezyd Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W tych kodach nie ma tak naprawdę nic. Wszystko to możesz mieć za darmo. 3 dni premium, kody zaproszeniowe oferują 7 dni. Te 8 dni jest dla nowych graczy za misje szkoleniowe. Więc się nie opłaca. Golda masz tysiąc też z kodu zaproszeniowego. 1300 golda do wykorzystania tylko na WoT Blitz na telefon. A te 400 golda za nr tel i zmianę hasła bez tego kodu. Jednym słowem nie warto. PS. Kody zaproszeniowe na forum WoT za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojopl78 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W tych kodach nie ma tak naprawdę nic. Wszystko to możesz mieć za darmo. 3 dni premium, kody zaproszeniowe oferują 7 dni. Te 8 dni jest dla nowych graczy za misje szkoleniowe. Więc się nie opłaca. Golda masz tysiąc też z kodu zaproszeniowego. 1300 golda do wykorzystania tylko na WoT Blitz na telefon. A te 400 golda za nr tel i zmianę hasła bez tego kodu. Jednym słowem nie warto. PS. Kody zaproszeniowe na forum WoT za darmo. Czyli lipa, nie ma sposobu wartego uwagi dla starych kont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajezyd Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Temat http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/514842-sposoby-zdobywania-zlota/ Jednakże jak widać za darmo nie ma nic. Jedynie kody bonusowe się czasem zdarzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaxus Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jedyny sposób by zdobyć darmowego Golda, to kod 23 z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1422286-kody-zĹ‚oto-premium-czoĹ‚gi-informacje/page-1 Jest to łącznie 600 Golda. Inne "darmowe" sposoby wiążą się z zakupem "czegoś". test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojopl78 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipio Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Golda sie da bardzo latwo zarobic wystarczy wejsc na strone glowna wota i wejsc w zakladke turnieje sie zapisac zarejestrowac druzyne ja tak zarobilem w miesiac okolo 1000 do 2000 golda na golda trzeba poczekac 1-3tygdni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.