Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Następne odcinki z innych serverów niebawem! Odnośnik do komentarza
zac0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 najlepsze jest to, że ludzie będą próbować bany polecą a później płacz na forum, że konta zablokowane za nic Komputer: z NASA. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 najlepsze jest to, że ludzie będą próbować bany polecą a później płacz na forum, że konta zablokowane za nic Był bug na yangi oraz sm. Obracałem 1000 bryłkami dziennie/40k sm i jakoś bany nie poleciały. Mówie o początkach Vesterisa, wtedy wymienialem yangi/sm Vesteris za eq na PL'u. Yangi bugowało się u handlarza złotem, a sm u stajennego :P. Odnośnik do komentarza
EladorS Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szkoda ze z barylkami nie dziala Pomogłem ? Lajk ! Odnośnik do komentarza
gutox123 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Heh Odnośnik do komentarza
Koles. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf Odnośnik do komentarza
Elevate Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf jeden z najlepiej zabezpieczonych i wykończonych serwerów pod względem technicznym, jedyny syf jaki tu jest to ty i twój post. Nie ma serwera bez bugów czy błędów, a jak chcesz na takim zagrać, to rzuć metina, bo nie znajdziesz. Odnośnik do komentarza
zac0 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf nie chce nic mówić ale po bugu na bryłki ludzie pisali, że dno itd itp... przy starcie balmory pisali, że nie da rady się utrzymać Dziś na serwie gra 2k ludzi dziennie w porach wieczorowych Dodatkowo te bugi, które przedstawił jarekb - wszystkie działają na tej samej zasadzie... Tak samo ludzie przerabiają itemki na imetinie żeby ich nie stracić Komputer: z NASA. Odnośnik do komentarza
_Cycu_ Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf Serwer jest bardzo dobry i go polecam. Pewnie zaraz będzie fix bany i po kłopocie. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf nie chce nic mówić ale po bugu na bryłki ludzie pisali, że dno itd itp... przy starcie balmory pisali, że nie da rady się utrzymać Dziś na serwie gra 2k ludzi dziennie w porach wieczorowych Był dwa bugi na bryłki. Jeden, który tylko ja znałem i drugi ze sklepem . Cekam na jakieś aktualizacje, pewnie nowe bugi padną. Odnośnik do komentarza
WhyNot. Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 a mialem zaczac gre... widze ze syf to nie graj nigdzie, ludzie to ku*wy, na każdym serwerze pewnie są jakieś bugi, które ludzie wykorzystują dla zarobku Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Opcja została wyłączona, po nowym roku naprawię to. Odnośnik do komentarza
Goldiebwoy Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Generalnie to nie wiem czy jest sens grać teraz na jakimkolwiek serwerze, skoro pewnie większość gimbów doszukuje sie w każdym queście owego buga. Wg mnie popełniłeś błąd dzieląc sie tym na taką skale, ale no cóż, multiplayer cheats w końcu :p Ja jestem tylko ciekawy na jakich innych serwerach to działa, gdzie jeszcze można sie dzięki temu dorobić :P Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Sposób już (niestety) nie działa, zatem kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.