Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vesteris.pl - Kopiowanie wierzchowców.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najlepsze jest to, że ludzie będą próbować bany polecą a później płacz na forum, że konta zablokowane za nic :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

najlepsze jest to, że ludzie będą próbować bany polecą a później płacz na forum, że konta zablokowane za nic :D

Był bug na yangi oraz sm. Obracałem 1000 bryłkami dziennie/40k sm i jakoś bany nie poleciały. Mówie o początkach Vesterisa, wtedy wymienialem yangi/sm Vesteris za eq na PL'u. Yangi bugowało się u handlarza złotem, a sm u stajennego :P.

Opublikowano

a mialem zaczac gre... widze ze syf

jeden z najlepiej zabezpieczonych i wykończonych serwerów pod względem technicznym, jedyny syf jaki tu jest to ty i twój post. Nie ma serwera bez bugów czy błędów, a jak chcesz na takim zagrać, to rzuć metina, bo nie znajdziesz.

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

nie chce nic mówić ale po bugu na bryłki ludzie pisali, że dno itd itp...

przy starcie balmory pisali, że nie da rady się utrzymać

Dziś na serwie gra 2k ludzi dziennie w porach wieczorowych :D

Dodatkowo te bugi, które przedstawił jarekb - wszystkie działają na tej samej zasadzie...

Tak samo ludzie przerabiają itemki na imetinie żeby ich nie stracić :D

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry i go polecam.

Pewnie zaraz będzie fix bany i po kłopocie.

a_53859f8e5fbd1b65b58b3c4bd46eee9f.gif

Opublikowano

nie chce nic mówić ale po bugu na bryłki ludzie pisali, że dno itd itp...

przy starcie balmory pisali, że nie da rady się utrzymać

Dziś na serwie gra 2k ludzi dziennie w porach wieczorowych :D

Był dwa bugi na bryłki. Jeden, który tylko ja znałem i drugi ze sklepem :D. Cekam na jakieś aktualizacje, pewnie nowe bugi padną.

Opublikowano

to nie graj nigdzie, ludzie to ku*wy, na każdym serwerze pewnie są jakieś bugi, które ludzie wykorzystują dla zarobku

tenor.gif

Opublikowano

Generalnie to nie wiem czy jest sens grać teraz na jakimkolwiek serwerze, skoro pewnie większość gimbów doszukuje sie w każdym queście owego buga.

Wg mnie popełniłeś błąd dzieląc sie tym na taką skale, ale no cóż, multiplayer cheats w końcu :p

Ja jestem tylko ciekawy na jakich innych serwerach to działa, gdzie jeszcze można sie dzięki temu dorobić :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...