HarDMaTI Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam, nie wiedziałem gdzie mogę to napisać także napisałem tutaj, mój problem polega na tym że mam internet z wnonet, płace za niego 55 zł miesięcznie ale podejrzewam że jest coś nie tak, ponieważ na stronie internetowej piszę że prędkość pobierania powinna wynosić 4mb/s a ona osiąga zaledwie max 800Kb/s także no chyba przepłacam i nie wiem czy to wina po mojej stronie czy też po firmy Nsolve, no co jak co ale mam ponad 3 razy mniejszą prędkość od tej którą zapewniają i tutaj pytanie do Was co w tej sprawie zrobić? dodam że ta prędkość jest wszędzie taka słaba (na Steamie jak pobieram gry, youtube sie przycina, strony się długo wczytują) ta prędkość po prostu nigdy nie była ponad 800Kb/s co jest dziwne z góry dziekuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To raczej tylko twoja wina, nastawiłeś sie że zawsze i z każdego miejsca będzie z*******y transfer ale tak nie jest. Co do transferów i usług to rozmawiaj sobie z ISP to ich problem a nie forum. Nikt nie jest w stanie nic pomóc, widocznie masz wykupiony taki pakiet. Masz umowę to przeczytaj. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.