gawlik9944 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cześć czołem, koledzy mam pytanie odnośnie promocji wczorajszej warrocka na perma na 8 slot Mini, jesli dobrze rozumiem od czasu świat trzeba było wydać do dziś 50 tyś nx i otrzymujemy czarne mini perma, w piątek kupiłem, nx w niedziele kupiłem nx, i dziś kupiłem nx i niestety nie dostałem perma, a jest napisane że święta i nowy rok się łączy. czy cos da rade zaradzić temu ? Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 nagrody beda rozdawac po skonczeniu sie eventu podczas przerwy technicznej. Pewnie napisza kiedy MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 dzieki ponury już myslałem ze przepadło Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Niestety @xPonury ale po dzisiejszej aktualizacji brak perma Mini na 8th, poczta ani skrzynki brak. przeglądam w ich newsach o tym wydarzeniu ale niestety nic nie wspominają o tym permie kiedy będzie, pisać ticketa ? jak miałby wyglądać ? Może ktoś również brak udział w tym wydarzeniu ? tutaj daje jeszcze link do wydarzenia : http://warrock.nexon.net/en/News/Event#/View/879/all/1/Update-For-two-days-only-Get-the-D9-M249-8TH/title/ po rozumowe ze znajomym w grze wynika że powinienem dostać 3 retaile. (jesli dobrze wywnioskowałem ) RPG, M4a1, Mini a w skrzynce jest tylko 1 na RPG. Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Powiedz mi tylko Nx kupiles to wiem, ale czy wydales dana kwote do konca 31 grudnia? Jak tak to ile? Co do m249 widzialem ze ludzie nie podostawali, wiec nie rozdawali jego jeszcze. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Tak 100 % wydałem łącząc święta sylwestra 50 . 000. nx no grałem przed chwilka i juz biegaja z Mini, m4a1, rpg, bo jedni dostali same rpg a drudzy po 3 juz nie rozumiem tego, no zobaczymy moze do jutra dojdzie, jeśli nie to tylko ticket do głównego supportu zostaje, Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Za wydanie 50k dostajesz tylko rpg i to m249. By dojsc do jeszcze m4a1 musialbys wydac 100k Co do m249 poczekaj, moze i biegaja, ale moga biegac z retailem G1. Na forum wr'a jest tylko spam ze ludzie nie dostali m249. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 dziękuje ci poczeka jakby co bede informował i prosił o pomoc lub ewentualnie jak byś coś wiedział na ten temat to czekam na wieści : ) Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ok, wyglada na to ze mieli problemy. Jezeli nadal nie dostales musisz napisac w tej sprawie ticketa. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 dzieki bro, własnie napisałem w tej sprawie wczoraj jeszcze wieczorem do nich, w razie W, przedstawiłem sprawe ze mam tylko rpg, itp jakby co bede kontaktować sie : ) a tak c z ciekawości ile trzeba czekać na odpowiedzi pisałem do głównego supportu nie polskiego, miłego dnia! Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Do glownego zazwyczaj do 48h. Nigdy nie zdarzylo mi sie czekac dluzej. MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
gawlik9944 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 no na razie jeszcze bez odpowiedzi :p czekamy ; ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.