Skocz do zawartości

Zniknął mi retail z ekwipunku

gawlik9944

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć czołem,  koledzy mam pytanie odnośnie promocji wczorajszej warrocka na perma na 8 slot Mini,

jesli dobrze rozumiem od czasu świat trzeba było wydać  do dziś 50 tyś nx i otrzymujemy czarne mini perma, 

w piątek kupiłem, nx w niedziele kupiłem nx, i dziś kupiłem nx i niestety nie dostałem perma,  a jest napisane że święta i nowy rok się łączy. 

czy cos da rade zaradzić temu ?

Niestety @xPonury ale po dzisiejszej aktualizacji brak perma Mini na 8th,  poczta ani skrzynki brak.  :(

przeglądam w ich newsach o tym wydarzeniu ale niestety nic nie wspominają o tym permie kiedy będzie,

pisać ticketa ? jak miałby wyglądać ?

Może ktoś również brak udział w tym wydarzeniu  ?

tutaj daje jeszcze link do wydarzenia :  

http://warrock.nexon.net/en/News/Event#/View/879/all/1/Update-For-two-days-only-Get-the-D9-M249-8TH/title/ 

po rozumowe ze znajomym w grze wynika że powinienem dostać 3 retaile. (jesli dobrze wywnioskowałem ) 

RPG, M4a1, Mini 

a w skrzynce jest tylko 1 na RPG.

Powiedz mi tylko

Nx kupiles to wiem, ale czy wydales dana kwote do konca 31 grudnia?

Jak tak to ile?

Co do m249 widzialem ze ludzie nie podostawali, wiec nie rozdawali jego jeszcze.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Za wydanie 50k dostajesz tylko rpg i to m249.

By dojsc do jeszcze m4a1 musialbys wydac 100k

Co do m249 poczekaj, moze i biegaja, ale moga biegac z retailem G1. Na forum wr'a jest tylko spam ze ludzie nie dostali m249.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zniknął mi retail z ekwipunku   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...