mateusz2173 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nieaktualne. Jak w temacie. Pluginy piszę od niedawna, ale myślę że już umiem jako tako podstawy. Oferuje: - Pisanie prostych pluginów, (ew. skryptów) - Współprace przy serwerze, Oczekuje: - Miłej współpracy, - Wyrozumiałości. Nie oczekuje wynagrodzenia, chce pomagać przy serwerze w celu samodoskonalenia. Kontakt: Steam: http://steamcommunity.com/id/mateush157 Odnośnik do komentarza
mateusz2223 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jestem zainteresowany. Reszta na priv. Odnośnik do komentarza
xAdr1an Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zaprosiłem cię na Steam. Będę jutro w godzinach 15-16, więc się odezwę! Odnośnik do komentarza
xGrzechu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie pisz za darmo bo ludzie tylko na to czekają, a potem każdy serwer z autorskimi pluginami. Jak nie chcesz za zlecenia brać pieniędzy to wejdź w współpracę i jakiś % miesięczny będziesz dostawał tak się szybciej nauczysz ;d Im mniej osób będzie miało autorskie pluginy tym lepiej. #AntyWarn Pod jakie wersje piszesz pluginy ? Odnośnik do komentarza
mateusz2173 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Grzechu, a to jest mój problem czy twój? co do wersji preferuje 1.8, ale moge pisac na każdego spigota Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Kosz na prośbę autora. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.