yolinho Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Mam takie pytanie, czy zrobienie prac na SkyBlocku byłoby dobrym pomysłem?Działało by to tak, że wybierając prace i robiąc coś - np drwal ścina drzewa i dostaje pieniądze, a górnik kopiąc cobbla dostaje pieniądze?Oczywiście dostawane pieniądze byłyby dobrze dobrane do ekonomii serwera. Czy byłby to dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RISE5 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jest naprawdę dużo takich serwerów jak SkyBlock, lecz nie wszystkie są spoko. Jeżeli będziesz miał ogarniętą administrację i się postarasz z tym serwerem, na pewno się wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AjTom Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Serwerów skyblock jest pełno, każdy z nich praktycznie nic nowego nie oferuje, ekonomia na większości z nich polega tylko i wyłącznie na tym samym... Kopanie stone --> drop --> sprzedaj w skupie itd.. Wysil się i wymyśl coś oryginalnego co przyciągnie graczy, a na pewno wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolinho Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jest naprawdę dużo takich serwerów jak SkyBlock, lecz nie wszystkie są spoko. Jeżeli będziesz miał ogarniętą administrację i się postarasz z tym serwerem, na pewno się wypali. Serwerów skyblock jest pełno, każdy z nich praktycznie nic nowego nie oferuje, ekonomia na większości z nich polega tylko i wyłącznie na tym samym... Kopanie stone --> drop --> sprzedaj w skupie itd.. Wysil się i wymyśl coś oryginalnego co przyciągnie graczy, a na pewno wypali Dzięki za opinię! Na pewno nie będzie dropu ze stona, bo to psuje urok SkyBlocka Ale czy pomysł z tymi pracami będzie dobry? Że pracy na SB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buti Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Prace na skyblocku? Jakoś tak... meh... niby coś nowego. Ale prace, skyblock no... Jakoś jestem neutralnie nastawiony. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolinho Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Prace na skyblocku? Jakoś tak... meh... niby coś nowego. Ale prace, skyblock no... Jakoś jestem neutralnie nastawiony. Dlatego właśnie pytam Jakieś pomysły jeszcze może, takie nowe? //edit: byłby tylko Górnik, Drwal i Farmer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolinho Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Popyt na skyblocki był kilka miesięcy temu, obecnie jest ich nadmiar. Jeżeli na tym masz opierać serwer to daruj sobie. Bez reklamy na YouTube u "dobrych" youtuberów nikt nie będzie grać. Poza tym prace zapewne byłyby niewyrównane. Górnik sobie może autominera postawić, a drwal musi sadzić, ścinać sam etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolinho Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Popyt na skyblocki był kilka miesięcy temu, obecnie jest ich nadmiar. Jeżeli na tym masz opierać serwer to daruj sobie. Bez reklamy na YouTube u "dobrych" youtuberów nikt nie będzie grać. Poza tym prace zapewne byłyby niewyrównane. Górnik sobie może autominera postawić, a drwal musi sadzić, ścinać sam etc. To wszystko się ogarnie I właśnie nie trzeba reklam u youtuberów, wystarczy zrobić dobry serwer. Dalej dużo osób szuka serwera SB, a większość polskich serwerów skyblock jest nooo..po prostu nie dokończę, po prostu słabe. Tak na prawdę jest kilka fajnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Popyt na skyblocki był kilka miesięcy temu, obecnie jest ich nadmiar. Jeżeli na tym masz opierać serwer to daruj sobie. Bez reklamy na YouTube u "dobrych" youtuberów nikt nie będzie grać. Poza tym prace zapewne byłyby niewyrównane. Górnik sobie może autominera postawić, a drwal musi sadzić, ścinać sam etc. To wszystko się ogarnie I właśnie nie trzeba reklam u youtuberów, wystarczy zrobić dobry serwer. Dalej dużo osób szuka serwera SB, a większość polskich serwerów skyblock jest nooo..po prostu nie dokończę, po prostu słabe. Tak na prawdę jest kilka fajnych Widziałem masę "dobrych serwerów", projekty, które były tworzone miesiącami, a wszystkie upadały, bo nie miały reklamy. Większość jest słabych, ale gracze się do nich przyzwyczaili i szybko nie odejdą, a Ty tutaj nic nie zaproponowałeś, co mogłoby ich ściągnąć na ten serwer. Jak chcesz to żyj w przekonaniu, że nie trzeba reklamy. Każdy się kiedyś na tym przejechał, pytanie tylko, czy wyciąga ktoś z tego wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yolinho Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Popyt na skyblocki był kilka miesięcy temu, obecnie jest ich nadmiar. Jeżeli na tym masz opierać serwer to daruj sobie. Bez reklamy na YouTube u "dobrych" youtuberów nikt nie będzie grać. Poza tym prace zapewne byłyby niewyrównane. Górnik sobie może autominera postawić, a drwal musi sadzić, ścinać sam etc. To wszystko się ogarnie I właśnie nie trzeba reklam u youtuberów, wystarczy zrobić dobry serwer. Dalej dużo osób szuka serwera SB, a większość polskich serwerów skyblock jest nooo..po prostu nie dokończę, po prostu słabe. Tak na prawdę jest kilka fajnych Widziałem masę "dobrych serwerów", projekty, które były tworzone miesiącami, a wszystkie upadały, bo nie miały reklamy. Większość jest słabych, ale gracze się do nich przyzwyczaili i szybko nie odejdą, a Ty tutaj nic nie zaproponowałeś, co mogłoby ich ściągnąć na ten serwer. Jak chcesz to żyj w przekonaniu, że nie trzeba reklamy. Każdy się kiedyś na tym przejechał, pytanie tylko, czy wyciąga ktoś z tego wnioski. Źle napisałem to co myślę, nie chodziło mi, że reklama nie ma żadnych wartości, bo jest mega ważna - masz rację, ale bez niej krok po kroku też da się osiągnąć sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AjTom Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jest naprawdę dużo takich serwerów jak SkyBlock, lecz nie wszystkie są spoko. Jeżeli będziesz miał ogarniętą administrację i się postarasz z tym serwerem, na pewno się wypali. Serwerów skyblock jest pełno, każdy z nich praktycznie nic nowego nie oferuje, ekonomia na większości z nich polega tylko i wyłącznie na tym samym... Kopanie stone --> drop --> sprzedaj w skupie itd.. Wysil się i wymyśl coś oryginalnego co przyciągnie graczy, a na pewno wypali Dzięki za opinię! Na pewno nie będzie dropu ze stona, bo to psuje urok SkyBlocka Ale czy pomysł z tymi pracami będzie dobry? Że pracy na SB? Myślę, że skyblock jest już przereklamowany, mi osobiście brakuje dobrych waterblocków na których coś będzie się działo. Może pvp na wyspach Gracze budowaliby fortece byle ich nie zabić. ( ja bym tak zrobił ) Jest wiele pomysłów, ale trzeba chcieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.