VENA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cześć, ogólnie dzisiaj pojawił się taki problem, że gdy chcę zagrać sobie mecza w FUT wszystko ładnie się ładuje, pojawia się skład przeciwnika, ale gdy mamy zacząć, tak jakby typa po drugiej stronie rozłączało, dostaje coinsy, ale nie zalicza mi to jako wygraną, ani przegraną. Nie chcę dalej próbować, bo myślę, że może skończyć się to banicją, ktoś pomoże? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oski0132 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Raz cię to spotkało? W takim razie prawdopodobnie gość użył trainera (nie wiem czy w FUT Champions działa), lub po prostu rage quit. Spróbuj jeszcze raz, jeśli znowu to się stanie daj znać. Bana nie otrzymasz, bo niby za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENA Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dobra, samo z siebie się naprawiło, po jakiś 20 meczach.. .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.