BrutalCompany Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cześć! Mógłby ktoś mi powiedzieć jak skonfigurować fragment Essentials oraz jakie permisje nadać w PEXie, żeby gracze mogli wpisywać komendy /weather clear, /time set day, /time set night za odpowiednią opłatą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mavai Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Z tego co wiem pobieranie pieniędzy za wykonanie komendy jest dostępne tylko w przypadku poleceń zapisanych na tabliczach. W pliku konfiguracyjnym musisz usunąć # przy interesującej cię komendzie na tabliczce.Możesz też spróbować to zrobić np w skrypcie żeby uzyskać dokładnie opisany przez ciebie efekt.http://wiki.ess3.net/wiki/Sign_Tutorial#Time_Sign enabledSigns: #- color #- balance #- buy #- sell #- trade #- free #- disposal #- warp #- kit #- mail #- enchant #- gamemode #- heal #- info #- spawnmob #- repair - time - weather Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrutalCompany Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Z tabliczkami już wiem i to realizuję, ale chciałem graczom nieco ułatwić i wprowadzić płatne komendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.