Promilovvy Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Cześć, załatwiłem sobie skins changera i wszystko jest lux, ale nie mogę połączyć się z serwerami z valve, podczas ładowania mapy wyskakuje mi wiadomość "z tym serwerem można się połączyć z poczekalni". Jest to problem, bo chciałbym z kolegą grać mm'y itp. Publiczne serwery i lączenie ze "znajdź gre" działa. Kolega też ma program, przez 1 dzień mu działało, potem miał to samo. Bez odpalonego programu wszystko działa, czyli program blokuje. Chciałem zapytać czy ktoś tak miał/ma i czy wiecie jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzy4y Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Sprawdź czy jest nowsza wersja skinchangera Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś? dodaj @rzy4y do posta to zobacze if player has name "rzy4y" Execute command: /Give a like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleQs Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 zawsze przed rozpoczęciem mm'a zrestartuj steama i skinchangera, bo gdy wejdziesz do poczekalni z włączonym skin to będziesz miał niestabilne połączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promilovvy Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kompa mam słabego, może dlatego, ale nw czy to wiele da. W każdym razie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksitka Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Z tego co wiem to skinchangera blokuje vac, wiec na oficjalne serwery z skinchangerem nie wejdzesz raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSay Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja rozumiem cebula cebulą ale zainwestujcie te 40zł w jakiegoś prywatnego cheata który ma skin changera i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.