2012game Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam mam parę pytań dotyczących steam czy można tradować bez ciągłego potwierdzania na telefonie ? i czy można wysłać graczu który nie jest w moich znajomych jakąś wiadomość bo chyba większość osób ślepa jest dzisiaj wysłałem 2 oferty handlu do graczy oni byli online i poco akceptować jak piszą na np. backpack.tf ze sprzedają Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam mam parę pytań dotyczących steam czy można tradować bez ciągłego potwierdzania na telefonie ? i czy można wysłać graczu który nie jest w moich znajomych jakąś wiadomość bo chyba większość osób ślepa jest dzisiaj wysłałem 2 oferty handlu do graczy oni byli online i poco akceptować jak piszą na np. backpack.tf ze sprzedają 1. Winauth, polecam. 2. Nie, możesz zostawić komentarz na profilu albo ich dodać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.