PanTobi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najpierw jeden na którym mi zależy :P KTÓRE LEPSIEJSZE !... Mocno dopierniczone oświetlenie w Night World ^_^ i teraz TO SAMO miejsce ale w ... motywie MROCZNYM Zimaaaaaa.... myślę nad zrobieniem tego nieco bardziej niebieskiego i bardziej... hmm jak po alkocholu z Complete Alchemy ... czyli nieco rozmyty obraz aby nadać efekt świecenia się :P Gud Idea ? :P ^_^ i tutaj jakby ktoś był zainteresowany całkiem dobrą walką: Jak ktoś nie zna... EPICKI mod Darkend ... polecam używać miecza który można dropnąć z ukończenia ARCYTRUDNEGO zamku... broni was przed spellami oraz ... sami zobaczycie ^_^ -======================================================- Tekst do obrazka niżej : NO JAK KTOŚ TEGO MODA NIE ZNA... to szczelam focha nie wiem do kogo... ale serio sprawdźcie tego moda :P bardziej fabularny i logiczny... ale... WARTO !... Forgeten City: Hyhy nowy zabójca do Night Worlda tym razem postać która jest mistrzem cienia tak wiem wiem... Armor Hikari ale to się zmieni :P.... chyba że dostanę pozwolenie ;x... lel... hyhy że dotrwaliście aż tutaj ;x... o ile czytaliście :P... UWAGA: Uruchomienie tego spoilera zaowocuje odtworzeniem wielu obrazkóf ;x... ofc. innych niż te wyżej Tylko jak chcecie odpowiedzieć to uwzględnijcie w swojej wypowiedzi czy wolicie BAJKOWY czyli ten jasny i... hmm no ten pierwszy obrazek czy mroczny czyli ten drugi obrazeg ;x... pierwszy i drugi to jest to samo miejsce tylko w innym wydaniu graficznym ;x... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Jak dla mnie bardzo dobry jest ss z drugiego spojlera oraz wszystkie z ostatniego. Dlaczego? Ponieważ lubię mroczne klimaty. Znaczy, fajnie jest czasami zobaczyć coś miłego dla oka, zamiast cały czas ciemne i mroczne miejsca. Jeżeli grałeś w Wiedźmina 1 to powinieneś mnie zrozumieć :p Raz masz tam mroczne miejsca, potem idziesz w inne miejsce i masz piękny widok, ale nadal trzymając ten mrok w otoczeniu, albo prościej sobie to wyobrazić tak: noc mroczna, dzień czasami piękny albo trzymający poczucie tej ciemności, np w deszczowe dni Ale oczywiście uściślając odpowiedź- podobają mi się te ss`y, ponieważ mają w sobie to coś :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTobi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 ^_^ zapewne nie pobrałeś Moda "Night World" kiedy był jeszcze dostępny :P... większość osób widocznie woli bardziej mroczne klimaty ^_^ na nexusie wcześniej był ten obrazek i zebrał podobne opinie tam całe szczęście było ich więcej po jednym dniu niż tutaj... ale jest jeszcze czas ;x... i tak grałem i znam wiedźmina :P nawet używam Immersive Music Mod który wprowadza muzykę z wiedźmina do Skyrima ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.