Mesharsky Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tematyka: LeagueOfLegends ( Basenowy LeeSin ) Wysokość: 500 Szerokość: 1300 Kolorystyka: Tutaj nie wiem co dokładnie powiedzieć fajnie by było jakby był nałożony na to jakiś fajny efekt lub coś w tym stylu : KLIK Dodatkowe informacje: Chciałbym żeby znajdował się tam napis mojego nicku : Mesharsky oraz moje GG : 53652134Wynagrodzenie: Max Like x2 Odnośnik do komentarza
Mesharsky Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Mati . Bardzo ładnie to wygląda robisz naprawdę fajną grafikę. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Mesharsky Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Gitarka gra. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.