Flash_Dark Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Witam , tak jak wyżej napisane mam problem z połączenie się z stroną i tak samo mam błąd przy próbie zalogowaniu się do programu . DNsy mam dobre tak samo jak godzinę i datę dobrze ustawioną ( brak antywirusa ) , świeżo wgrany system . wcześniej działa strona ale po włączeniu patchera itp pokazują się te błędy z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Aby wejść na stronę np. na Google Chrome trzeba kliknąć na "pomiń i wejdź" (coś takiego podobnego jest napisane), na Firefox szczerze nie wiem. A zeby wejść do programu M2Bob wystarczy wyłączyć antywirusa i zaporę Windows. Odnośnik do komentarza
Flash_Dark Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Aby wejść na stronę np. na Google Chrome trzeba kliknąć na "pomiń i wejdź" (coś takiego podobnego jest napisane), na Firefox szczerze nie wiem. A zeby wejść do programu M2Bob wystarczy wyłączyć antywirusa i zaporę Windows. antywirusa nie mam tak samo jak zapora jest wyłączona problem występuje mi też na laptopie Odnośnik do komentarza
Flash_Dark Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
Flash_Dark Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Temat do zamknięcia - wystarczy usunąć plik hosts z folderu sys32 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.