wALDEEMGFX Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nazwa rzeczy : Konto Steam CS:GO | 11 LEVEL STEAM | MG2 Metoda kontaktu : FORUM/E-MAILOpis rzeczy : PONIŻEJ WSZYSTKO OPISANE.Oczekiwania/oferowana cena: LICYTACJA NA ALLEGROZdjęcia/Inne informacje: NA ALLEGRO http://allegro.pl/konto-steam-cs-go-11-level-steam-mg2-i6660745442.html Sprzedam konto STEAM ------------------------------------------------------------------------------------------Konto posiada:3 lat służby(za kilka dni 4lata) (01.01.2013)15 Gry 11 Poziom Steam885 Godzin w Counter-Strike: Global Offensive413 Godzin w Counter-Strike 1.6 Profil CS:GO- Wygrane Mecze Turniejowe: 338- Ranga: Master Guardian 2 (MG2)- 3 Stopień + 1 odznaka za poziom Odznaki w CS:GOMedal za służbę w 2016Srebrny Żeton Operacji BreakoutŻeton wyzwania Operacji Vanguard ------------------------------------------------------------------------------------------FAQCzy po zakupieniu konta zostanie zmieniony e-mail oraz hasło?- tak, w pierwszej kolejności zostanie zmieniony email, następnie osoba, która zakupi konto zmieni sobie hasło. Czy będzie możliwość używania oraz możliwość zmienienia hasła do różnych portali m.in. Faceit, ESL itp?- tak, wszystko zostanie zmienione a w razie problemów, będzie najszybszy możliwy kontakt. Czy będzie możliwość przedwczesnego zakończenia licytacji?- tak, jak najbardziej jeżeli znajdzie się osoba, która jeżeli znajdzie się osoba, która wyłoży taką cenę jaka będzie mnie satysfakcjonować, po uprzednim poinformowaniu mnie na email, jak najbardziej jest taka opcja. Czy są jakieś dowody kupna CD-KEY?- tak, posiadam screen'a oraz udostępniam go po zakupie tego konta Dlaczego sprzedajesz konto?- to pytanie nie zadaje mi nikt oficjalnie tzn. jeszcze się z tym nie spotkałem co mnie dziwi, aczkolwiek wiem, że wiele osób może dziwić, że ktoś takie konto wystawia na aukcje, powód dlaczego? Proste, nie mam chęci a przede wszystkim czasu na granie oraz korzystanie z konta Steam, można zobaczyć ilości godzin przegranych w poszczególnych grach m.in cs 1.6 + cs:go, oraz kolejny powód to bardzo duże gier, które kupiłem ale stwierdziłem, że granie to jednak nie moja bajka i nie grałem nawet prawie żadną z wielu tytułów, ale brałem kiedyś na nie oficjalnych wersjach tzw. "crack" lub "non-steam" Jeżeli macie jeszcze jakieś pytania, na które nie odpowiedziałem wyżej piszcie wiadomości na e-mail, staram się naprawdę bardzo często sprawdzać wiadomości na moim koncie e-mail, i szybko odpowiadać na wasze pytania .------------------------------------------------------------------------------------------Steam: http://steamcommunity.com/id/qsrxsmurfSteamID: https://steamid.io/lookup/76561198080255264 Kontakt: [email protected] Zapraszam do licytacji i pozdrawiam ------------------------------------------------------------------------------------------ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wALDEEMGFX Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wALDEEMGFX Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Temat nieaktywny przez miesiąc, archiwum. Jeżeli będzie chciał go przywrócić, to napisz mi prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.