Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieskończenie długie ładowanie gry

team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym,że zainstalowałem h1z1 pograłem kilka gierek wyszedłem i po jakimś czasie znów chciałem sobie pyknąć jednak po wybraniu postaci ten biegnący ludzik ładuje sie bez końca.Sprawdziłem spójność plików gry pokazało,że brakuje 2 i zostaną one zainstalowane ponownie.Uruchomiłem grę ponownie na steam coś tam się pobrało,jednak nic to nie zmieniło dopiero po odinstalowaniu i pobraniu od nowa mogłem zagrać i znów wyszedłem i znów to samo.Za każdym razem po wyjściu z gry usuwają mi sie 2 pliki.Czy jest na to jakiś sposób czy po każdym wyjściu z gry muszę ją przeinstalowywać?

949ccbbb22d5333dgen.jpg

El Chapo, donde esté peligroso?

Opublikowano

Usuń postać i zrób nową. Daj znać czy pomogło.

haha o dziwo pomogło dzięki wielkie nie wpadłbym na to,że to może być tak banalnie proste.

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Opublikowano

Kurde mam ten sam problem grałem już 8 godz. w gierkę i tak samo jak kolega wyżej po kliknięciu ''dalej'' jak się wybiera postać.Pojawia się ludzik który biegnie i biegnie... tak bez końca próbowałem usunąć postać i zrobić nową i nie wyszło. (sprawdzałem spójność plików) wiecie co może być tego przyczyną ? 

Opublikowano

to samo; reinstalowałem gre, nadal nic a tu prosz :)

ps; h1z1 to gfno

Opublikowano

U mnie starczyło wybrać inny wygląd postaci i zmienić nick :D

949ccbbb22d5333dgen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...