acdc662 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ile spędzać czasu na aim mapach żeby po miesiącu/dwóch pojawiły się efekty? Bardzo dobrze radzę sobie z full auto, ale heady nie zawsze siadają, dlatego postanowiłem poćwiczyć aim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yopat. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak najdłużej, najlepiej do upadku mięśniowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morzine1Taps Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tyle ile masz sił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol123742 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 5/6 godzin na arenach i zobaczysz efekty po 2 tygodniach albo miesiacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ja grałem dużo na aim mapach i ani trochę mi się aim nie poprawił pomimo treningu 3 godzinnego, według mnie szybciej i wygodniej dołączyć do serwera DeathMatch: Headshot only Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.