TakiJaki Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Dzisiaj grałem 3 dm, podczas trzeciego dm 3 sec przed jego końcem dostałem VAC'a, nigdy nie przeglądałem stron z cheatami do cs go i ich nie pobierałem/używalem. Tak się zastanawiam za co mogłem dostać VAC'a. Miałem w procesach odpalony iniector padmaka do bonusswithera w metinie (dozwolony) i się zastanawiam czy VAC'a mogłem przez to dostać. I czy to nie dziwne czy VALVE nie powinno analizować takowego pliku że nie jest to cheat do cs'a? Proszę o jakieś normalne komentarze i nie pisać że używałem cheatów gdyż jest to bzdura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ememenss Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dostałeś VAC, czyli cheatowałeś i nie pierdziel, że jest inaczej. Kup nowego CS:GO, zapomnij i nie cheatuj więcej. Nie ma VAC jeżeli nie masz cheatów, proste, proste. Wszystkie opowieści to bzdury na równi z bzdurami typu "dostałem VAC, bo zainstalowałem czcionkę", czy jakieś inne wymysłu typu modyfikowanie plików gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJaki Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dostałeś VAC, czyli cheatowałeś i nie pierdziel, że jest inaczej. Kup nowego CS:GO, zapomnij i nie cheatuj więcej. Nie ma VAC jeżeli nie masz cheatów, proste, proste. Wszystkie opowieści to bzdury na równi z bzdurami typu "dostałem VAC, bo zainstalowałem czcionkę", czy jakieś inne wymysłu typu modyfikowanie plików gry. Ty chyba jesteś jakiś pierdolnięty za przeproszeniem i masz najebane w główce, ciężko Ci ułomie zrozumieć że nie używam cheatów? Po c**j miał bym kłamać skoro bym wiedział za co dostałem i nie pisał jakiś pojebanych tematów? Weź człowieku się zastanów nad sobą i nie mam zamiaru kupować kolejnego cs'a skoro jakiś c**jowy system banuje za nic i kolejne pieniądze tracić na to. @Edit Swój post zgłosiłem więc nie musisz się fatygować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ememenss Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W chuju mam, czy mnie obrażasz. Po prostu się śmieję z ciebie, bo takich "januszów" CS ze śpiewką "dostałem VAC za modyfikowanie", "dostałem VAC za inny program" itd jest mnóstwo co chwilę i zawsze wychodzi, że pierdolą głupoty . Kiedyś co drugi gadał, że czcionkę zmienił, teraz każdy pisze, że miał coś do Metina. Jakbyś nie wiedział to jak jest VAC niesłuszny za jakiś program to schodzi po maks. 5 dniach od nadania, bo takie przypadki były, ale bardzo bardzo bardzo rzadko i to się nie zdarza jakiemuś Januszowi ze wsi, czyli Polski. Po drugie VAC szuka niebezpiecznych kodów w komputerze na podstawie swojej bazy, więc twój cheacik do metina nie mógł być powodem detakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxtorpedaa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Dzisiaj grałem 3 dm, podczas trzeciego dm 3 sec przed jego końcem dostałem VAC'a, nigdy nie przeglądałem stron z cheatami do cs go i ich nie pobierałem/używalem. Tak się zastanawiam za co mogłem dostać VAC'a. Miałem w procesach odpalony iniector padmaka do bonusswithera w metinie (dozwolony) i się zastanawiam czy VAC'a mogłem przez to dostać. I czy to nie dziwne czy VALVE nie powinno analizować takowego pliku że nie jest to cheat do cs'a? Proszę o jakieś normalne komentarze i nie pisać że używałem cheatów gdyż jest to bzdura. Po prostu wrzuciłeś jakieś gówno do plików z cs:go też tak miałem, ale dopiero zobaczyłem to pod dwóch VAC, Usuń najlepiej cały folder z CS:GO i musisz kupić nowe konto w VALVE nie masz Unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJaki Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W chuju mam, czy mnie obrażasz. Po prostu się śmieję z ciebie, bo takich "januszów" CS ze śpiewką "dostałem VAC za modyfikowanie", "dostałem VAC za inny program" itd jest mnóstwo co chwilę i zawsze wychodzi, że pierdolą głupoty . Kiedyś co drugi gadał, że czcionkę zmienił, teraz każdy pisze, że miał coś do Metina. Jakbyś nie wiedział to jak jest VAC niesłuszny za jakiś program to schodzi po maks. 5 dniach od nadania, bo takie przypadki były, ale bardzo bardzo bardzo rzadko i to się nie zdarza jakiemuś Januszowi ze wsi, czyli Polski. Po drugie VAC szuka niebezpiecznych kodów w komputerze na podstawie swojej bazy, więc twój cheacik do metina nie mógł być powodem detakcji. Och, ja się śmieje z Ciebie. Głupi nie jestem żebym nie wiedział że mam cheaty na pc do którego mam dostęp tylko ja. Hmm wiem że VAC schodzi automatycznie jeśli jest ni słuszny. Jeśli masz dalej p********, że używam cheaty to wypierdalaj i nie śmieć mi tematu swoimi gównianymi postami. Nie wnosisz dla mnie nic do tematu tylko każdemu pewnie pierdolisz, że ma cheaty. Widać, że jesteś osobą która nie myśli. Powiedz mi po co miał bym pisać, że nie mam cheatów jak bym je miał? Wtedy nie pisał bym tematu i miał to w chuju bo i tak c***a mi możesz. Jak bym miał jakiś syf nie pisał bym tematu zastanów się i jebnij się w główkę. @Edit UP nie grałem jakiś czas w cs'a i nic nie modyfikowałem/dorzucałem dzisiaj po kilku dniach odpaliłem cs'a i zagrałem 3 dm bo chciałem dobić poziom, ale wywaliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleQs Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dostałeś VAC, czyli cheatowałeś i nie pierdziel, że jest inaczej. Kup nowego CS:GO, zapomnij i nie cheatuj więcej. Nie ma VAC jeżeli nie masz cheatów, proste, proste. Wszystkie opowieści to bzdury na równi z bzdurami typu "dostałem VAC, bo zainstalowałem czcionkę", czy jakieś inne wymysłu typu modyfikowanie plików gry. Teraz vaca możesz dostać za wszystko, nawet za to że grasz na mapach z warsztatu, miałem przez tydzień vaca na swoim koncie i go zdjęli po czasie, pisząc mi, że była pomyłka. ^.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol123742 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W chuju mam, czy mnie obrażasz. Po prostu się śmieję z ciebie, bo takich "januszów" CS ze śpiewką "dostałem VAC za modyfikowanie", "dostałem VAC za inny program" itd jest mnóstwo co chwilę i zawsze wychodzi, że pierdolą głupoty . Kiedyś co drugi gadał, że czcionkę zmienił, teraz każdy pisze, że miał coś do Metina. Jakbyś nie wiedział to jak jest VAC niesłuszny za jakiś program to schodzi po maks. 5 dniach od nadania, bo takie przypadki były, ale bardzo bardzo bardzo rzadko i to się nie zdarza jakiemuś Januszowi ze wsi, czyli Polski. Po drugie VAC szuka niebezpiecznych kodów w komputerze na podstawie swojej bazy, więc twój cheacik do metina nie mógł być powodem detakcji. janusz ze wsi odezwal sie jakis gownix z 6 czy 8 lv na faceicie . Wszystko jest możliwe a ten ich smieszny system jest taki spierdolony jak wyzej wymieniony użytkownik tego forum .Zreszta wystarczy odpalic mma sklejka same suprimki czy lemy i juz po meczu bo typek sie kreci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.