BedziuPlayGames Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, Mam Taki Błąd Później Jak Chce Się Połączyć Jeszcze Raz To Mam Taki Błąd I Tak Cały Czas. Za Pomoc Z Góry Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodaj IP z którego się łączysz do whitelist. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedziuPlayGames Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodaj IP z którego się łączysz do whitelist. JAK MAM DODAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Serwer stawiasz na VPS'ie, czy jakiś hosting serwerów TS3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodatkowo w Server Edit polecam coś takiego: (zakładka Anti Flood) https://scr.hu/Zed6X1 Bo może być sytuacja gdzie z powodu dużej ilości zapytań będziesz często dostawał ty, lub twoje boty bana jeśli nie będziecie w whiteliście Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @upOdradzam takie rozwiązanie, po to m.in zrobiony jest antiflood żeby ludzie nie spamili jak idioci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @up Odradzam takie rozwiązanie, po to m.in zrobiony jest antiflood żeby ludzie nie spamili jak idioci Zauważ że poinformowałem że jest to metoda tylko na wypadek braku wpisania do whitelisty - może on nie mieć do tego dostepu Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedziuPlayGames Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 serwer jest na vpsie ale chodzi oto że mogłem wbijać chciałem zmienić Statistic Server Quries i tam anti flooda żeby boty mogły wbić, zmieniłem flooda i teraz nie moge się połączyć z yatqa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodatkowo w Server Edit polecam coś takiego: (zakładka Anti Flood) https://scr.hu/Zed6X1 Bo może być sytuacja gdzie z powodu dużej ilości zapytań będziesz często dostawał ty, lub twoje boty bana jeśli nie będziecie w whiteliście Dlatego zaufane adresy IP dodaje się do whitelist'y (')(.)(;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodatkowo w Server Edit polecam coś takiego: (zakładka Anti Flood) https://scr.hu/Zed6X1 Bo może być sytuacja gdzie z powodu dużej ilości zapytań będziesz często dostawał ty, lub twoje boty bana jeśli nie będziecie w whiteliście Dlatego zaufane adresy IP dodaje się do whitelist'y Wy umiecie czytac czy nie? Mówię że to rozwiązanie w razie braku dostępu do whitelisty a wy dalej swoje. Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGronek1910PL Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Używasz jakiegoś bota który łączy się z twoim serwerem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BedziuPlayGames Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Używasz jakiegoś bota który łączy się z twoim serwerem ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGronek1910PL Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Używasz jakiegoś bota który łączy się z twoim serwerem ? Tak To może być przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.