Isrd Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Siema, jako iż mam low pc to miałem XP (do wczoraj) teraz WIN10. Chce obok mieć XP i tu pytania: -Jaka werjsa tego xp? A może linux? -Jak go zoptymalizować mega? Na tym windowsie steam+csgo Dlaczego takie rozwiązanie? Na win xp miałem po 60-90 fps a na 10 30-50 więc jest roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To sobie miej XP, wystarczy zainstalować gdziekolwiek i naprawić bootloader z płyty w10 Optymalizacje zrób sobie sam bo nikt specjalnie tego nie będzie robił dla twojego zestawienia sprzętu. Z reguły systemy zoptymalizowane w instalkach gówniane działają na sprzęcie nie zoptymalizowanym pod nią. Przeznaczone są pod typowe rzęchy które w większości przypadków ledwo spełniają wymagania gier itp. Czasami ta optymalizacja daje odwrotne wyniki. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Isrd
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.