TheDaMiaNoS99 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak jak w temacie, czy ma ktoś jakieś strony z takim rankingiem? (Za free nawet w mordę nie walą, ale może znajdzie się jakaś dobra duszyczka? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubgross Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Hm... Za darmo to raczej nie znajdziesz, no chyba, że ktoś akurat by miał coś starego. Polecam Ci za 15 zł ranking od bojawiem55 - http://bojawiem55.pl/funnystats.php Działa to bardzo dobrze, sam korzystam i mogę polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDaMiaNoS99 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 W między czasie znalazłem na jakimś starym ruskim forum, polską stronę właśnie pod funnyguilds. Zastanawia mnie tylko dlaczego ona tak cholernie muli... @up dzięki za odpowiedź, może ma ktoś coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.