Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zostałem oszukany na 50 zł

Haqn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą zostałem oszukany na PSC 50zł. Rozmawiałem z typem przez ts. Po podaniu mu psc wyszedł z tsa noi zostałem bez psc i bez konta steam. Słyszałem ze za pomocą ts moża zobaczyć gościa ip, czy to prawda? Proszę o pomoc!

Opublikowano

Tak można klikając na niego prawym i "informacje o kliencie". Możesz też napisać do administracji ts. Ale jeżeli podałeś mu PSC to raczej straciłeś pieniądze. Nie podaje się takich informacji nieznajomym. 

(')(.)(;)

Opublikowano

A można to ip na tym ts zmienić? 

Można jak masz zmienne ip.

A co zobaczenia jego ip. To musisz mieć nadaną odpowiednią permisje, aby zobaczyć jego ip.

Opublikowano

A jeżeli poszedłbym na policje przedstawił im sprawę podawając jego ip to by się tą sprawą zajeli czy by ją olali?

Opublikowano

A jeżeli poszedłbym na policje przedstawił im sprawę podawając jego ip to by się tą sprawą zajeli czy by ją olali?

>Wszedłeś z nieznajomym typem na tsa

>Od tak dałeś mu psc

>Policja zajmuje się na poważnie Twoją sprawą

Który punkt nie pasuje? xD

Opublikowano

OK, czyli nic z tym nie zrobię. Będę mial nauczke na przyszlosc. Dzieki wszystkim za pomoc :). Temat mozna zamknac.

Opublikowano

Ech, jeżeli dobrze cie rozumiem ale nie jestem pewny bo ta późna godzina.. Tak dla mnie późna to chciałeś kupić konto steam za PSC. Jeżeli znasz nazwę to podaj nam. Trochę głupio zrobiłeś podając jako pierwszy PSC skoro i tak koleś miał konto e-mail przez co zmieniłby hasło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...