Haqn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, przed chwilą zostałem oszukany na PSC 50zł. Rozmawiałem z typem przez ts. Po podaniu mu psc wyszedł z tsa noi zostałem bez psc i bez konta steam. Słyszałem ze za pomocą ts moża zobaczyć gościa ip, czy to prawda? Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak można klikając na niego prawym i "informacje o kliencie". Możesz też napisać do administracji ts. Ale jeżeli podałeś mu PSC to raczej straciłeś pieniądze. Nie podaje się takich informacji nieznajomym. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza
Haqn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A można to ip na tym ts zmienić? Odnośnik do komentarza
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Można użyć VPN. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A można to ip na tym ts zmienić? Można jak masz zmienne ip. A co zobaczenia jego ip. To musisz mieć nadaną odpowiednią permisje, aby zobaczyć jego ip. Odnośnik do komentarza
Haqn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A jeżeli poszedłbym na policje przedstawił im sprawę podawając jego ip to by się tą sprawą zajeli czy by ją olali? Odnośnik do komentarza
MrSanten Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 50zł? Nawet jeśli to tylko wykroczenie. (')(.)(;) Odnośnik do komentarza
Szymon. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 A jeżeli poszedłbym na policje przedstawił im sprawę podawając jego ip to by się tą sprawą zajeli czy by ją olali? >Wszedłeś z nieznajomym typem na tsa >Od tak dałeś mu psc >Policja zajmuje się na poważnie Twoją sprawą Który punkt nie pasuje? Odnośnik do komentarza
Haqn Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 OK, czyli nic z tym nie zrobię. Będę mial nauczke na przyszlosc. Dzieki wszystkim za pomoc . Temat mozna zamknac. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ech, jeżeli dobrze cie rozumiem ale nie jestem pewny bo ta późna godzina.. Tak dla mnie późna to chciałeś kupić konto steam za PSC. Jeżeli znasz nazwę to podaj nam. Trochę głupio zrobiłeś podając jako pierwszy PSC skoro i tak koleś miał konto e-mail przez co zmieniłby hasło. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.