BinLaden. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Istnieje jakis lajtowy sposob na wygluszenie podlogi? Bo aktualnie kazdy z 3 pieter w dol narzeka mi na niskie tony, ktore niosa sie po scianach - wiec zero zabawy u mnie. Jestem otwarty na propozycje. Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ : - Kompletowanie pomysłu - 71% - Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5% - Strona - 0% - Forum - 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BinLaden. Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 osniezam podjazd. Prace nad pierwszym, solowym serwerem rozpoczete zostana dnia ------ : - Kompletowanie pomysłu - 71% - Serwer : * Strona clienta - 2% * Strona serwera - 5% - Strona - 0% - Forum - 0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.