Freake3 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dopiero co zacząłem grać lige i mam pytanie dotyczące awansowania do wyżyszych dywizji. Nie moge nigdzie znaleść odpowiedzi na to pytanie. Wiem że jak wbije to 100lp na rankedach to mam promocje i musze wygrac 2 z 3 meczy. Ale co jeśli wygram np tylko 1 z 3? Od nowa musimy wbijać to 100lp czy jescze raz mamy to 2 z 3 meczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak wygrasz jedna i przegrasz 2 to tracisz serie i zaczynasz od tylu lp, ile bys stracil po 2 lose, zazwyczaj. Przynajmniej tak jest w moim przypadku, wiem, ze kiedys po przegranej serii zawsze sie zaczynalo z okreslonej liczby punktow tak jak po spadku masz 75 lp zawsze. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freake3 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzięki wielkie, ważne ze sie nie zaczyna kompletnie od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Dzięki wielkie, ważne ze sie nie zaczyna kompletnie od nowa To jest tak dopracowany system, że daje szansę odbicia się od "dna" i ponownie wbić się w serię i iść dalej. Gdyby zaczynało się od zera, byłoby znacznie gorzej wbić wyższą dywizję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Warto dodać, że nie wszystkie serie trwają 3 gry. Serie pomiędzy: brąz 1 -> silver 5 Silver 1 -> gold 5 etc trwają po 5 Oprócz tego, jeżeli będziesz grał jedną serię dwa razy, (bo wcześniej CI się nie udało) to dostaniesz jednego win'a na start za darmo. Ale tak to działa tylko do poziomu golda. Jak np. przegrasz raz serię z b5 do b4, to na następny raz seria będzie trwała tylko 2 gry, bo będziesz miał zagwarantowane jedno zwycięstwo na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.