bilon22 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Poszukuję pluginu, który pozwoli mi połączyć się z serwerem minecraft przez stronę WWW.Np. posiadam stronę na której gracze mogą wpisać kod bonusowy, a później bonus ten zostanie im wysłany na serwer pod postacią jakichś itemków, albo czegoś takiego. Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało.... vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xasara Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Nie potrzebujesz pluginów. Możesz ze strony www połączyć sie przez rcon i wysłać odpowiednie komendy aby dać graczowi np. item. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.