sh0keN Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 normalnie jak gram mm to mam po 40 fpsow a jak gadam przez tsa to nagle mi spadaja do 9 nawet w menu mam od 80-100 a jak mam tsa wlaczonego to mam po 20/30 czemu ? da sie to naprawic jakos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Misiekk Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Robiłeś reinstall CSa? Majsterkowałeś coś przy configu ? ;3 Może masz włączoną jakąś aplikacje która traktuje CSa jako program poboczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sh0keN Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 no wlasnie myslalem ze mam cos ze steamem to reinstalowalem a przy confingu nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeby Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ustaw takie parametry startowe: -nod3d9ex -high -threads X (zamiast X wpisz liczbę rdzeni w twoim procesorze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.