Supreme Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 xxxDO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza
Perserga-Metin2 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wypad z tym gównem terios v200 do kosza z tym gotowcem Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Prezentacja obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą". A wasza tego nie ma. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Terrors Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Fajny serwer przyjemnie się gra mam nadzieje że nikt tym razem nie wywali prezentacji bo to jest jakaś kpina jest w zapowiedzi jedna która też jest stawiana na plikach innego serwera i jakoś jej nikt nie wywala do kosza. Macie jakąś reklamę ? Odnośnik do komentarza
Loco Tranquilo Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bardzo dobry serwer biorąc pod uwagę, że stał aż 2h Odnośnik do komentarza
Gość esej Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Brak zawartości. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.