Skocz do zawartości

Skrypt na ściany, podłogę i sufit - pomocy

McLader

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Potrzebne mi są 2 skrypty.

1. Skrypt na budowę ścian, podłóg, sufitów. Ma to działać na takiej chociaż zasadzie że jak położę np. gąbkę to z tego zrobi się ściana. Tak samo z sufitem i podłogą. Nie wiem czy wszyscy grali na mcrust, ale chciałbym do tego jak najbliższy skrypt. To znaczy że jak chcę zbudować ścianę to pokazują mi się takie zielone okienka to znaczy że można tu stawiać, a jak są czerwone okienka to znaczy że nie można budować. Tak samo z sufitem i podłogą. Napisałem, ale napisze jeszcze raz że chcę jak najbliższy do tego skrypt.

2. Skrypt na craftingi. Jak otwieram gui to np. chcę tą ścianę zbudować i muszę wziąć tą gąbkę i gąbka kosztuje np. 10 drewna i jak ją kupię to mi odejmnie 10 drewna i mi tą gąbkę na ścianę da.

Kontakt:

Wiem że to jest trudne, ale jeśli takie coś ktoś zrobi niech się odezwie na skype, a może dostanie technika na serwerze jeśli posiada duża wiedze :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Skrypt na ściany, podłogę i sufit   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...