hooligan333 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam, Kupiłem na steam Gothic 2 NK i po odpaleniu pojawił się pierwszy błąd... Rozdzielczosc, ale na internecie popatrzylem to udalo mi sie choc troche dostosowac gre do ekranu mojego laptopu, no ok, klikam nowa gra itd, no i jest wczytywanie... dojdzie do połowy paska i mnie wywala z gry, wyswietla sie komunikat Access Violation, wsystko w plikuVDFS.CFG jest dobrze... Kolejny problem to pasek biały, który jest na samej górze ekranu... help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Howker_ Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 GOGLE NIE GR YZIE PAJACU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooligan333 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam Panie Howker_ Mnie wręcz przeciwnie Serdecznie pozdrawiam oraz życzę miłego wieczorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etaku Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jak masz jakis problem to nalezy go chyba rozwiazac? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooligan333 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Etaku No a co innego mozna zrobic z problemem? Tylko rozwiazac Pozdrawiam serdecznie Temat można zamknąć bo juz dziala jak trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.